Skadetekniker/Bilplåtslagare/Fordonstekniker sökes!


Alingsås Bilskadecenter AB söker ytterligare en medarbetare till vår verkstad för att möta en ökad efterfrågan på våra tjänster. Verkstaden är belägen centralt i Alingsås på Ängsvaktaregatan där vi idag är fyra skadetekniker och en kundmottagare och hoppas du vill bli vår femte tekniker.

Vi arbetar med alla bilmärken och alla försäkringsbolag och är auktoriserade för ett flertal stora bilmärken. Vi utbildar oss kontinuerligt, bland annat är reparationer av elbilar aktuellt. Vi arbetar direkt mot försäkringsbolagen via kalkyleringssystemet Cabas, är kvalitetssäkrade enligt Quality Check (riktlinjer framtagna av branschorganisationerna BIL Sweden och MRF) och Länsförsäkringars Miljö- och Kvalitetskrav. Vi följer lagar och förordningar med hjälp av lagbevakningstjänsten EcoTech.

Vi söker dig som förutom att du gillar bilar, har lätt för att samarbeta i laget, ta egna initiativ, är flexibel och ser till att våra kunder kan åka nöjda från verkstaden i sin nyreparerade bil. Vi förutsätter att du har fordonsteknisk utbildning, körkort och erfarenhet av karossarbete.

I tjänsten kommer du huvudsakligen att arbeta med krockskador, demontering och riktning, spackling och slipning samt montering. Kan du dessutom meka lite när det behövs och har datorvana är det ett extra plus. 

Vi erbjuder ett jobb i en mindre verkstad med fräscha lokaler och som behöver förstärkning i ett gott team. Du har din egen arbetsplats utrustad med senaste tekniken. Vi erbjuder en heltidstjänst där du förutom lön enligt avtal och bonus får friskvårdsbidrag, arbetskläder och  hälsokontroller. Företaget är anslutet till Fora (försäkringar och tjänstepension).

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Frågor besvaras av Mattias Jellryd på telefon 0708-757098. Skicka din ansökan till
info@alingsasbilskadecenter.se eller till Alingsås Bilskadecenter AB, Ängsvaktaregatan 9A, 441 38 Alingsås.